Urmareste-ne pe

Actualitate

Plimbări cu autobuzul turistic și tramvaiul de epocă, sâmbătă, în Oradea

Publicat

pe

Orădenii sau turiștii care se află în orașul de pe Criș se pot plimba, sâmbătă, cu autobuzul Cabrio decapotabil sau cu tramvaiul de epocă.

Autobuzul Cabrio va efectua pe parcursul zilei de sâmbătă mai multe curse cu opriri în mai multe puncte: P-ţa Unirii – Universitatea Partium – Autogara Decebal – Grădina Zoologică – Muzeul Ţării Crişurilor – Oficiul de Cadastru – Universitate – Cimitirul Rulikowski – Universitate – Oficiul de Cadastru – Muzeul Ţării Crişurilor – Biserica cu Lună – P-ţa 1 Decembrie/Bloc Turn – Centrul Civic – Magazinul Crişul – Şirul Canonicilor – Gara Centrală – Episcopia Ortodoxă – Parcul Traian – Iosif Vulcan – P-ţa Ferdinand – P-ţa Unirii.

Autobuzul va pleca în cursă, începând cu ora 11:00, la interval de o oră, până la ora 18:00 (ultima cursă).

Preţul unei călătorii este de 15 lei, iar biletele se vor achiziţiona de la şofer, la urcarea în autobuz.

Fiecare scaun este dotat cu sistem de traducere în patru limbi şi conector pentru cască. Autobuzul are o instalaţie de sonorizare pentru amplificare şi microfon cu şase boxe.

Tramvaiul de Epocă va efectua o singură cursă din cap linie Nufărul, începând cu ora 17:00, pe traseul Nufărul – Gara Centrală – B-dul Decebal – P-ţa Unirii – Nufărul.

Biletele, în limita a 50 de locuri (avându-se în vedere capacitatea de transport), se pot achiziţiona de la Autogara Nufărul, înainte cu maxim 15 minute de plecarea în cursă.

Bilete se vor vinde şi pe traseu, respectându-se aceaşi regulă privind capacitatea de transport. Preţul unui bilet pentru adulţi este 8 lei, iar pentru copii 4 lei.