Urmareste-ne pe

Actualitate

Discotecă și nuntă, întrerupte de polițiști în Bihor

Publicat

pe

O discotecă la care participau peste 400 de persoane și o nuntă au fost întrerupte de polițiștii bihoreni în acest sfârșit de săptămână. Evenimentele au avut loc în localitatea Cacuciu Nou, respectiv în orașul Aleșd.

Poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliției orașului Aleșd s-au sesizat din oficiu, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu privire la faptul că într-un local din localitatea Cacuciu Nou, atât în interior, cât și pe terasă, se desfășura o discotecă. Astfel, au fost încălcate prevederile legale cu privire la interzicerea organizării de evenimente.

“În momentul intervenției polițiștilor, în locația respectivă se aflau aproximativ 400 de persoane. Evenimentul a fost întrerupt de polițiștii bihoreni. Administratorul societății comerciale respective a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei”, se arată în informarea transmisă de către Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor.

La eveniment au intervenit polițiștii Secției nr. 1 de Poliție Rurală Borod, cei ai Secției nr. 7 de Poliție Rurală Tileagd, polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Poliției orașului Aleșd, polițiștii bihoreni de investigare a criminalității economice, alături de inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, împreună cu o grupă de intervenție de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bihor.

De asemenea, sâmbătă, în jurul orei 18, polițiștii din cadrul Poliției orașului Aleșd s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că într-un restaurant se desfășura o nuntă, încălcându-se, astfel, prevederile legale cu privire la interzicerea organizării de evenimente.

După cum se știe, în contextul pandemiei de Covid, nunțile vor putea avea loc doar de la 1 iunie.

În momentul intervenției polițiștilor, în locația respectivă se aflau aproximativ 100 de persoane. Evenimentul a fost întrerupt de oamenii legii. Administratorul restaurantului respectiv a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *