Urmareste-ne pe

Actualitate

25 de cazuri de Covid depistate în Bihor, după doar 216 teste. Vezi situația infectărilor pe localități!

Publicat

pe

Direcția pentru Sănătate Publică Bihor și Prefectura au anunțat luni că în ultimele 24 de ore doar 25 de bihoreni au fost diagnosticați cu Covid-19, după pelucrarea unui număr mic de teste, de doar 216.

Astfel, în Bihor mai sunt 512 cazuri active de coronavirus, iar de la începutul pandemiei și până în prezent 21.019 de persoane au fost în total infectate.

Bilanțul deceselor a urcat luni la 920, ceea ce însemană că două persoane cu SARS-CoV-2 au decedat în ultima zi. În unitățile de terapie intensivă din Bihor mai sunt 23 de pacienți internați.

În același interval de timp, 830 de bihoreni s-au vaccinat împotriva Covid-19, numărul persoanelor care au primit ambele doze de vaccin crescând astfel la 16.286 de persoane.

Pe de altă parte, tabelul cu incidența cazurilor de Covid-19 pe localităţi, transmis de cele două instituții, arată că oraşul Vaşcău este în scenariul roşu, cu o rată de infectare de 3,32. În topul UAT-urilor cu cea mai mare incidență se mai numără comunele Bulz, Girişu de Criş, Vadu Crişului, Săcădat şi Şimian care se află în scenariul galben, adică au rate de infectare între 1,5 şi 3 cazuri la mia de locuitori.

Vezi incidența în toate UAT-urile din Bihor: 

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *