Urmareste-ne pe

Actualitate

Orădean, prins în flagrant dând 1000 de euro mită unui poliţist

Publicat

pe

Sursa foto: www.jonesday.com

După ce a condus fără permis, un orădean a oferit şi mită de 1000 de Euro, dar a fost prins în flagrant.

Bărbatul de 45 de ani a fost oprit în trafic sâmbătă de un ofiţer din cadrul I.P.J. Bihor – Biroul Rutier al Poliției orașului Salonta. În urma verificărilor, polițistul a constatat că şoferul nu deţine permis de conducere, iar pentru a scăpa de răspunderea penală, orădeanul i-a oferit poliţistului mită de 1000 de euro.

În comunicatul transmis de Direcția Generală Anticorupție, se precizează că „oferta a fost refuzată de ofițerul de poliție care a sesizat fapta la D.G.A. – S.J.A. Bihor, sesizare înaintată de îndată unității de parchet competente, împreună cu care s-a realizat acțiunea de prindere în flagrant”.

Flagrantul a fost organizat marţi, de ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție Bihor, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

După ce orădeanul i-a dat poliţistului banii, a fost ridicat şi dus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, iar procurorul a dispus cercetarea în continuare a acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile.

Mai mult
Advertisement
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *