Urmareste-ne pe

Actualitate

Proba practică la examenul de conducere se reia din 2 iunie

Publicat

pe

sursa foto: eBihoreanul.ro

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bihor a anunţat că începând de marţi, 19 mai, programul de lucru cu publicul a fost extins la două schimburi, pe durata a 12 ore, în intervalul orar 08.00 – 20.00, de luni până vineri. De asemenea, SPCRPCÎV Bihor va relua activitatea de examinare la proba practică a persoanelor pentru obținerea permisului de conducere începând cu data de 2 iunie, aceasta urmând să se desfăşoare în condiţii speciale.

„Pentru a se evita aglomerările de persoane care aşteaptă susţinerea acestei probe pe platoul de lângă Sala Sporturilor, examinatorii vor lucra în două schimburi, astfel că vor exista câte două sesiuni de examinare în fiecare zi, una va începe la ora 8.00, cealaltă la ora 12.00”, a explicat comisarul şef Alexandru Laza, şeful SPCRPCÎV Bihor. Atât examinatorii, cât şi instructorii şi candidaţii vor trebui să poarte măşti de protecţie facială, vor trebui ca în aşteptarea examinării propriu-zise să respecte distanţa fizică de 1,5 – 2 metri unul de celălalt, iar maşinile vor fi dezinfectate şi aerisite între un candidat care a susţinut proba şi cel care urmează.

Pe de altă parte, Serviciul de Permise şi Înmatriculări a decis şi reluarea activităţii de examinare teoretică, din data de 15 iunie, în conformitate cu programul de lucru anunţat.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *