Urmareste-ne pe

Sanatate

Record sumbru: 9 bihoreni cu Covid-19 au decedat

Publicat

pe

(Sursa foto: Digi24.ro)

În ultimele 24 de ore, 9 bihoreni bolnavi de coronavirus au murit și alți 48 au fost diagnosticați cu Covid-19. Datele au fost publicate miercuri de Grupul de Comunicare Strategică.

Cele 9 persoane decedate sunt un bărbat de 46 ani din Auşeu, unul de 56 ani din Remeţi, unul de 69 ani din Tinca, unul de 71 ani din Oradea, unul de 74 ani din Valea lui Mihai, un alt bărbat de 80 ani din Tărcaia, unul de 83 ani din Căbești, unul de 87 ani din Bunteşti şi un orădean de 89 ani, cu toții având comorbidități.

Recordul anterior de decese a fost înregistrat în 20 august, atunci când 6 persoane cu Covid-19 au murit. Numărul morților a ajuns în prezent la 101.

De marți până miercuri numărul bolnavilor de coronavirus din Bihor a ajuns la 2.766. Cele 48 de noi cazuri provin din Oradea, Beiuş, Avram Iancu, Aleşd, Sânmartin, Bratca, Tinca, Dobreşti, Holod, Drăgeşti, Paleu, Vadu Crişului, Măgeşti, Abrămuţ, Boianu Mare, Săcueni, Valea lui Mihai, Sântandrei, Salonta şi Vârciorog.

În același interval de timp alte 72 de persoane au fost declarate vindecate.

În Spitalul Municipal din Oradea erau internate marţi dimineaţă 321 persoane (dintre care la ATI 17 pacienţi), în timp ce numărul cazurilor active înregistrate în judeţ era de 705 persoane.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *