Urmareste-ne pe

Actualitate

Stațiunea Băile Felix își schimbă înfățișarea: Va fi, probabil, „cea mai modernă din România” (FOTO)

Publicat

pe

Stațiunea turistică Băile Felix va începe acest sezon estival cu o altă înfățișare. Până în iunie, Primăria Sânmartin și-a propus să termine lucrările de modernizare din stațiune.

În cadrul unui proiect finanțat cu 14,4 milioane de lei din fonduri europene, în Băile Felix s-au reabilitat rețelele de utilități și carosabilul de pe străzile Victoria și Primăverii, și a fost amenajată o arteră pietonală și o pistă pentru bicicliști.

În centrul stațiunii, unde a fost ridicată și o toaletă publică, este în lucru o piațetă cu o fântână arteziană. Aici, au fost expropriate mai multe chioșcuri și clădiri (precum cea din imaginea de mai jos), care urmează să fie demolate.

„Lucrările din proiectul european le vom finaliza în luna următoare, dar mai avem lucrări în afara proiectului, pe care le vom încheia până în iunie”, a declarat primarul Cristian Laza, miercuri, într-o conferință de presă.

În centrul stațiunii, Primăria Sânmartin urmează să scoată la licitație și amenajarea unei zone comerciale, cu două restaurante, două cofetării și două cafenele.

Citiți mai mult pe eBihoreanul.ro!