Urmareste-ne pe

Actualitate

Crimă pentru… 60 de lei în Bihor. Chiar ucigașul a sunat la 112

Publicat

pe

Crimă în localitatea bihoreană Sânmartin. Un tânăr de 27 de ani din județul Iași a fost arestat joi pentru 30 de zile, de Tribunalul Bihor, după ce și-a ucis colegul de muncă în vârstă de 52 de ani.

Cei doi lucrau la o firmă ce desfășoară lucrări în Sânmartin și locuiau împreună, într-un imobil de pe strada Ciheiului din Sânmartin.

Crima s-a produs pe fondul unui conflict izbucnit între cei doi în noaptea de marți spre miercuri și a pornit de la o datorie.

„Din probele administrate în cauză s-a reținut că în data de 29.12.2021, în jurul orei 02:00, pe fondul unui conflict spontan cu victima, declanșat de o datorie de 60 de lei pe care avea să i-o achite acesteia, la un moment dat, întrucât era agresat verbal şi fizic de către victima, inculpatul a luat un cuțit, cu care a înjunghiat-o de 3 ori, provocându-i plăgi înțepate/tăiate ce au declanșat hemoragii interne produse prin lezarea de organe intraabdominale (stomac, pancreas) și structuri vasculare (artera aorta), determinând direct si necondiționat decesul victimei M.K.M. După săvârşirea faptei, autorul a anunţat organele de poliţie”, se arată într-un comunicat transmis joi de Parchetul Bihor.

Miercuri, ucigașul a fost reținut pentru 24 de ore, iar joi, procurorul a cerut instanței arestarea preventivă a ucigașului.

Tribunalul Bihor a decis arestarea acestuia pentru 30 de zile, pentru omor, respingând ca neîntemeiate cererea inculpatului de plasare sub control judiciar sau în arest la domiciliu.

Decizia nu este definitivă, putând fi contestată la Curtea de Apel Oradea.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *