Urmareste-ne pe

Actualitate

Crimă de o cruzime extremă în Bihor, la comanda concubinei! Ca să-și ascundă urmele, ucigașii i-au turnat sodă caustică în cap

Publicat

pe

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din Bihor, dat dispărut la începutul acestei săptămâni, a fost găsit mort de polițiști, după ce a fost ucis chiar de membrii familiei, la comanda concubinei, care-i și anunțase dispariția la Poliție.

Victima se numește Nicolae Vasile Cardoş și e din Girişu de Criş, fiind dat dispărut luni, 6 ianuarie, concubina susținând că acesta a plecat de acasă cu o zi înainte și n-a mai revenit. De fapt, omul fusese ucis tocmai la instigarea ei, de către fiul și iubitul fetei. Cei doi ar fi vrut inițial doar să-i aplice o corecţie bărbatului care era consumator de alcool şi provoca deseori scandaluri, însă disputa a degenerat. Așa că băieţii l-au atras într-o anexă a casei, unde l-au bătut cu un levier şi cu un sucitor de lemn, până când au văzut că nu mai mişcă. Victima a fost lăsată apoi să agonizeze, iar ulterior a fost împachetată în saci de nailon.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, „după comiterea faptei, suspecţii au cumpărat sodă caustică de la hypermarketul Leroy Merlin, din Oradea, apoi au transportat cadavrul până pe raza comunei Gepiu, sat Berechiu, jud. Bihor, unde l-au aruncat în zona canalului colector din apropierea drumului agricol, la circa 100 de metri de calea ferată Oradea-Salonta, loc în care a fost găsit de către organele de urmărire penală”.

Înainte de a arunca cadavrul, cei doi l-au stropit cu sodă caustică în zona capului, pentru a nu fi recunoscut, după care l-au lăsat pe digul canalului.

Presupușii ucigași – fiul concubinei victimei și ginerele acesteia -, dar și concubina, au fost reținuți vineri dimineață, urmând să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *