Urmareste-ne pe

Administratie

Trei centre de vaccinare din Oradea își suspendă activitatea. Vezi care sunt!

Publicat

pe

Activitate suspendata la 3 centre din Oradea

Interesul tot mai scăzut pentru vaccinare duce la suspendarea activității a trei centre de vaccinare din Oradea. Este vorba despre centrul de vaccinare din Orășelul Copiilor, cel de la Colegiul Tehnic „Traian Vuia”, respectiv Maternitatea Oradea.

Persoanele programate la unul dintre aceste centre vor fi redirecționate către centrul de vaccinare de tip modular amenajat în Piața Emanuil Gojdu, între Casa de Cultură și Catedrala Ortodoxă.

„Persoanele programate în perioada următoare în cele trei centre vor primi un SMS pentru a fi redirecționate către centrul modular din Piața Emanuil Gojdu. În funcție de evoluția pandemiei și a cererii pentru vaccinare, vom lua în calcul redeschiderea lor dacă va fi necesar”, a precizat Mihai Jurca, city-managerul municipiului Oradea.

Programul pentru fiecare tip de vaccin

Programul centrului modular din Piața Emanuil Gojdu pentru cei care sunt programați în unul dintre cele trei centre este următorul:

– zilnic de la ora 8.00 la 20.00, pentru persoanele care au optat să se vaccineze cu Pfizer sau Jonson & Jonson;

– marți și joi în intervalul orar 14.00-20.00, pentru cei care au optat pentru Moderna;

– luni și miercuri de la ora 8.00 la 20.00, pentru cei programați să se vaccineze cu AstraZeneca.

Cei care doresc să se vaccineze în cartierul Rogerius pot opta pentru centrul de vaccinare de la Spitalul Pelican, care rămâne deschis în perioada următoare.

În România vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 este voluntară și gratuită. Vaccinarea este soluția optimă pentru revenirea la o viață normală, într-un mediu favorabil și sigur.

 

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *