Urmareste-ne pe

Actualitate

Tren nou între Oradea și Timișoara, din 10 ianuarie: Cât costă un bilet cu Interregional Călători (FOTO)

Publicat

pe

Noutate importantă pentru cei care călătoresc cu trenul între Oradea și Timișoara.

Compania Interregional Călători a anunțat că, începând de luni, 10 ianuarie, va pune în circulație trenuri Regio Expres și pe această rută.

Programul trenurilor Regio Express Oradea – Timișoara ale Interregional Călători:

  • tren 10500 –  Oradea plecare la ora 05:55,  Timișoara sosire la ora 09:24
  • tren 10501 –  Timișoara plecare la ora 14:23,  Oradea sosire la ora 17:46

Cât costă biletele și cine beneficiază de facilități?

Conform unui comunicat al companiei, un bilet Oradea – Timișoara costă 24 lei.

„De menționat că elevii beneficiază de gratuitate, în baza carnetului de elev, iar studenții, de reducere de 50%, în baza legitimației de student.

Se acordă, de asemenea, toate facilitățile legale prevăzute pentru diversele categorii sociale (pensionari, persoane cu dizabilități etc.), prin cupoane de călătorie”, arată informarea.

Detalii despre compania feroviară

Interregional Călători este o societate de transport feroviar de călători cu capital privat, înființată în anul 2013, cu sediul în Cluj Napoca.

„Compania a demarat un proiect ambițios prin care își propune să asigure mobilitatea între marile orașe, prin mersuri de tren cadențate, care să satisfacă nevoile de navetă ale călătorilor.

Am reușit să facem acest lucru deja în orașe precum Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Bistrița Nord, Cluj Napoca și Târgu Mureș, iar începând cu data de 09.01.2022 vor circula trenuri Regio Expres și pe ruta Cluj Napoca – Sibiu”, se arată în comunicat.

Ce alte rute mai există din și înspre Oradea

Din Oradea, mai există rute regulate către destinații importante precum Cluj Napoca sau Satu Mare, cu legături către alte orașe mari, dar și trenuri de navetă către localități din județul Bihor, precum Bratca și Valea lui Mihai.

Interregional Călători are în dotare un număr de 34 de automotoare Duewag, care oferă condiții civilizate de transport, având o capacitate de 140 de locuri pe scaune, iar în automotor pot fi montate 30 de suporturi speciale pentru bicicletă.

Achiziționarea legitimațiilor de călătorie/abonamentelor se poate face în tren, la personal, sau online, accesând site-ul Interregional Călători https://interregional.ro

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *