Urmareste-ne pe

Administratie

Noi planuri ADP Oradea: Hotel lângă Aquaparkul Nymphaea

Publicat

pe

Administrația Domeniului Public vrea să construiască un hotel, pentru a lărgi serviciile oferite de Aquaparkul Nymphaea.

„Am comandat un studiu de prefezabilitate. Indiferent despre ce sumă va fi vorba, ADP poate duce această investiţie. Mă gândesc la un hotel de 2-3 stele, după modelul Ibis, pentru tineret, cu circa 100 de camere”, a spus directorul Liviu Andrica.

Construcţia ar putea fi realizată în continuarea clădirii aquaparkului, către ştrandul Dinamo, iar clienţii ar avea acces rapid atât la bazine şi restaurant, cât şi la zona de SPA.

Aquaparkul a încheiat anul 2021 cu un profit de 7 milioane lei, iar ADP, care gestionează și pieţele, ştrandurile şi cimitirul din Oradea, a avut venituri de 76,2 milioane lei și un profit net de 11,9 milioane lei, cu 91% mai mare decât în 2020.

Profitul înregistrat va fi folosit de APD pentru finanţarea unor investiţii, precum columbarul din cimitirul municipal, reabilitarea Pieţei Cetate şi modernizarea ştrandului Ioşia, care se va transforma în grădină termală.

Bilantul ADP Oradea pentru anul 2021

Mai mult
Advertisement
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *