Urmareste-ne pe

Administratie

Aquaparkul Nymphaea din Oradea, redeschidere cu casa închisă

Publicat

pe

Se redeschide Aquapark Nymphaea Foto: Facebook/Aquapark Nymphaea Oradea

Unul dintre cele mai moderne complexuri termale din vestul României își redeschide porțile pentru public.  Aquaparkul Nymphaea își reia activitatea începând de marți, 1 iunie, deocamdată doar în interior, dar cu casa închisă. Cele 700 de bilete puse la dispoziția vizitatorilor s-au epuizat. 

„Toate cele 700 de bilete disponibile pentru ziua de 1 Iunie la Aquaparkul Nymphaea au fost epuizate încă din după-amiaza zilei de duminică, prin urmare, marți, la începutul programului, nu vor fi puse în vânzare alte bilete, ci doar pe măsură ce vor pleca unii vizitatori sau de la ora 17, în limita locurilor disponibile”, au anunțat reprezentanții Administrației Domeniului Public  Oradea.

În primă fază, Aquaparkul Nymphaea va funcționa doar în partea interioară, la o capacitate de 70%, urmând ca partea exterioară a complexului, inclusiv bazinul de înot, să se deschidă odată cu încălzirea vremii. Programul de funcționare va fi zilnic, între orele 10-22.

La intrarea în Aquapark va exista o zonă de triaj epidemiologic, unde vizitatorilor li se va măsura temperatura.

Cei care aleg să se relaxeze la Aquapark Nymphaea au la dispoziție, în partea interioară, 5 bazine, 2 jacuzzi și un ansamblu de 4 tobogane mari, plus cele din Lumea Copiilor. La toate acestea se adaugă zona cu cele 6 tipuri de saună, zona de tip wellness, precum și cea de baie turcească, unde pot alege între cele 5 bazine cu apă geotermală, având temperaturi între 28 și 40 de grade, și o cabină cu aburi.

Prețul biletului pentru o zi întreagă este 60 de lei pentru adulţi, 50 de lei pentru elevii peste 14 ani până la 18 ani şi pensionari, respectiv 30 de lei pentru copiii cu vârste peste 3 ani până la 14 ani. Copiii până la 3 ani au acces gratuit.

 

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *