Urmareste-ne pe

Actualitate

Full la băi: Aquapark-urile din Oradea și împrejurimi nu mai primesc clienți din cauza aglomeraţiei

Publicat

pe

(Sursa foto: Facebook Aqua Park President

Bihorenii și turiștii care au vrut să se relaxeze în minivacanţa de Mica Unire la Nymphea sau în Băile Felix nu au fost primiți în incinta aquapark-urilor pentru că erau pline până la refuz.

Anunțurile cu privire la supraaglomerarea aquapark-urilor au fost postate sâmbătă, pe paginile de Facebook ale centrelor de divertisment și spa.

Aqua Park President, cu o capacitate de 780 de locuri în sezonul de iarnă, a anunțat că accesul este restricționat persoanelor care nu sunt cazate în incinta hotelului.

„Dragi oaspeţi, datorită faptului că hotelul este ocupat la capacitate maximă, în data de 25 ianuarie, din păcate nu vom putea primi la Aquapark Felixarium oaspeţi care nu sunt cazaţi. Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag într-o altă perioadă”, a anunţat şi Hotel Lotus Therm pe pagina proprie.

Situația este similară și la Aquapark-ul Nymphaea din Oradea, toate biletele pentru sâmbătă și duminică au fost vândute online cu multe zile înainte, toate cele 950 de locuri fiind deja ocupate.

Cei care au vrut să se bălăcească în apă geotermală au mai găsit loc la Ştrandul Apollo, din Băile Felix. Potrivit directorului Cristian Oprinoiu, ştrandul a fost mai aglomerat decât de obicei, dar nu într-atât încât să-şi închidă porţile. Aici, vineri, în ziua Micii Uniri, oamenii au dansat hora chiar în bazine.