Urmareste-ne pe

Actualitate

Mașini pulverizate cu vopsea, în parcarea aquaparkului din Oradea (FOTO)

Publicat

pe

Surpriză neplăcută, pentru proprietarii mai multor mașini care erau parcate, sâmbătă după amiază, la aquaparkul Nymphaea, în zona Bazinului Olimpic din Oradea, aflat în renovare.

Oamenii care fuseseră la scaldă s-au trezit că autoturismele le-au fost pulverizate cu vopsea, adusă de vânt, de la muncitorii care lucrau la vopsirea unor stâlpi.

„Am ajuns la mașină și când am dat să punem mâna pe mâner am simțit că e ceva. Când ne uităm mai bine, era vopsea. Am zis să mergem repede la spălătorie, că probabil o să iasă. Numai am curățat-o de praf, să se vadă mai tare. Am dat să deschidem ușile să ne urcăm în mașină. Se simțea foarte bine. Am dat drumul la ștergătoare și când să șteargă parbrizul nu se vedea absolut nimic. Avem vopsea și pe parbriz, pe toate geamurile, spate”, a povestit o tânără din Cluj.

Proprietarii autoturismelor au fost cu atât mai supărați cu cât li s-a spus că nu trebuia să parcheze în zonă. E drept, spun ei, parcarea fusese împrejmuită cu bandă, însă aceasta era deja ruptă când au ajuns ei. În plus, pe gardul aquaparkului au fost amplasate două panouri cu mesajul „Atenţie, nu parcaţi, se vopseşte în zonă, pericol gazare!”, însă e puțin probabil ca mesajele să fie văzute de șoferi.

„Ni s-a spus că cine a rupt panglica e de vină, dar noi am venit la amiază, nu am văzut nicio panglică!”, a reclamat o șoferiță din Oradea. „Probabil că aici mașinile nu aveau voie să parcheze, dar trebuia să stea cineva și să spună pentru că în momentul în care au început să vopsească, să le tragem de aici”, a mai spus aceasta.

„Trebuiau să ne anunţe prin megafon, toată ziua au fost asemenea anunţuri”, a spus o altă femeie.

Păgubiții au sunat la Poliție, iar agenții de la Poliția Municipiului Oradea au mers în parcare și le-au luat declarații, pe capotele mașinilor. De asemenea, criminaliștii au făcut fotografii.

„S-au depus 17 plângeri la Poliţia Municipiului Oradea, se efectuează cercetări în cauză”, a declarat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *