Urmareste-ne pe

Actualitate

S-a răsturnat cu maşina într-un şanţ din şantierul Magheru din Oradea

Publicat

pe

O maşină a ajuns cu roţile în sus într-o groapă imensă de pe şantierul pasajului subteran de pe Bulevardul Magheru, duminică noaptea, în jurul orei 23. Şoferul vehiculului era băut şi, după ce şi-a dat seama că a intrat pe o porţiune închisă pentru lucrări, a încercat să iasă cu spatele, dar a căzut în şanţul de mari dimensiuni. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conform comisarului şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, „bărbatul de 32 de ani din Oradea a circulat pe strada Libertăţii, apoi a intrat în Parcul Traian şi a pătruns pe o porţiune de drum care era închisă circulaţiei pentru că se executau lucrări. Văzând că e blocat, acesta a efectuat manevra de mers înapoi, nu s-a asigurat corespunzător şi a căzut în şanţ”.

Groapa era săpată pentru relocarea conductelor de canalizare, în spatele stâlpilor de la pasajul subteran Magheru, chiar lângă viitorul tunel, într-o zonă neiluminată.

Tânărul era singur în maşină în momentul producerii accidentului şi din fericire nu a fost rănit, acesta a reuşit să iasă prin portbagaj. Testat cu aparatul etilotest, s-a constatat că avea o concentraţie de 0.58 mg/litru alcool pur în aerul expirat, drept pentru care s-a ales cu dosar penal.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *