Urmareste-ne pe

Actualitate

Un tânăr bihorean care a participat la selecțiile emisiunii „Românii au Talent” are Covid-19

Publicat

pe

Un bihorean de 32 de ani, care a participat recent la selecțiile pentru emisiunea „Românii au Talent” are Covid-19. Acesta a fost diagnosticat duminică, când au mai fost găsiți încă patru bihoreni bolnavi de coronavirus.

Potrivit unor surse medicale, duminică au fost realizate 135 de teste, din care cinci au fost pozitive. „Un bărbat de 32 ani s-a întors bolnav din Bucureşti, unde a participat la o selecţie pentru emisiunea „Românii au talent”, de la Pro TV, un alt bărbat a lucrat o lună în judeţul Argeş şi s-a întors bolnav acasă, el locuind într-o comună din județ. Altul este şofer, a fost şi el plecat în ţară şi la întoarcere a fost testat cu Covid pentru că avea simptome. O altă persoană a fost în contact cu cineva venit dintr-un judeţ din sudul ţării”, au transmis surse medico-sanitare.

În weekend, presa centrală a scris că mai mulți angajați ai televiziunii PRO TV s-au infectat cu coronavirus, cei mai mulți îmbolnăvindu-se la o petrecere din stațiunea Olimp, Constanța, la deschiderea unui complex hotelier de cinci stele, una dintre vedetele participante fiind chiar Andreea Esca. Invitații, care erau peste 50 la număr, adică peste limita permisă de lege, nu au respectat distanțarea socială și nici nu au purtat mască de protecție.

Bilanțul bolnavilor cu Covid-19 a ajuns în Bihor la 714.

La Spitalul Municipal din Oradea, mai erau internate luni dimineața 108 persoane, dintre care 51 suspecte, iar două, infectate cu coronavirus, în stare gravă la secția ATI.

Alți 31 de bolnavi de coronavirus sunt internați la secția de Boli Infecțioase de pe strada Republicii. Încă 10 persoane diagnosticate au refuzat internarea și se află în autoizolare la domiciliu.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *