Urmareste-ne pe

Actualitate

Vă deranjează gălăgia? Orădenii, invitați să răspundă unui chestionar pe marginea zgomotului generat de trafic

Publicat

pe

Primăria îi invită pe orădeni să răspundă unui chestionar al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) privind zgomotul generat de traficul rutier de pe drumurile naționale.

Disponibil pe site-ul CNAIR, chestionarul este un pas premergător planului de acţiune pentru reducerea poluării sonore determinate de traficul rutier.

Potrivit unui comunicat al Primăriei, orădenii sunt chemați să se pronunțe în legătură cu gălăgia de la ieşirea din oraş pe DN 19, de pe tronsonul cuprins între Oradea şi Sânmartin şi de pe centura ocolitoare a municipiului.

Pe lângă nume, prenume şi datele de contact, chestionarul se referă la distanța aproximativă a locuinței față de drumul național, intervalul orar în care apare disconfortul generat de traficul rutier, perioada anului în care disconfortul generat de traficul rutier este mai accentuat, dacă sunt de acord cu măsurile de gestionare și reducere a zgomotului propuse în planul de acţiune al CNAIR, dar şi dacă au alte observaţii şi propuneri.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *