Urmareste-ne pe

Actualitate

Vandali în acțiune! Parcul Ghioceilor din Oradea a fost distrus

Publicat

pe

Încă din prima zi a anului vandalii au făcut ravagii în Parcul Ghioceilor.

„Parcul Ghioceilor… niciun coş de gunoi nu mai e la locul lui”, a scris, în 1 ianuarie, orădeanca Florentina Bota pe grupul de Facebook „Oradea suntem noi”.

Alături de text, orădeanca a publicat și două imagini în care se văd toate coșurile de gunoi aruncate la câțiva centimetri de locul în care au fost montate.

Pe Facebook au mai comentat și alți locatari din zonă, care au spus că vinovați sunt adolescenții. „În alţi ani nu mai stăteau nici băncile la locurile lor. Să nu vorbim de mizeria lăsată sub bănci (coji, seminţe)! Câtă lipsă de educaţie din partea unor adolescenţi! Ar trebui să li se dea în mână o mătură şi un făraş celor care fac mizeria. Până atunci nu vor învăţa doar cu amenzi plătite de părinţi”, a comentat tot pe Facebook orădeanca Ana Maria.

Postarea a strâns în câteva ore zeci de comentarii, iar unii orădeni spuneau că situaţia este, de fapt, mult mai gravă. „La fel în dimineaţa asta, (n.r. – 1 ianuarie) după ce lumea se întorcea din centrul oraşului, coşuri rupte pe Republicii, pe Magheru, bulevardul Decebal şi în apropiere de Bulevardul 6 Martie. Chiar mă gândeam… proştii nu se pot simţi bine decât dacă distrug tot ce prind în cale?”, a mai scris un orădean.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *