Urmareste-ne pe

Actualitate

Baschet: CSM Oradea a pierdut la 20 de puncte meciul cu Fribourg Olympic din FIBA Europe Cup – FOTO

Publicat

pe

Echipa de baschet CSM CSU Oradea a suferit, miercuri seară, cea de-a doua înfrângere pe teren propriu în FIBA Europe Cup.

Orădenii au pierdut la 20 de puncte, cu scorul de 67-87, confruntarea cu Fribourg Olympic din ultima etapă din Grupa D, desfășurată la Arena Antonio Alexe din Oradea.

În acest meci, CSM CSU Oradea a jucat fără Bobe Nicolescu (accidentat), Aaron Broussard și Dragan Zekovic (menajați).

La final, antrenorul orădenilor, Cristian Achim, s-a declarat dezamăgit de atitudinea jucătorilor din teren.

“Este o înfrângere care pe mine unul mă doare. Știm că acest meci nu a avut importanță din punct de vedere al clasamentului, dar atitudinea noastră nu a fost cea mai potrivită. Eu îmi asum partea mea de vină pentru că nu am reușit să motivez jucătorii. Vina îmi aparține”, a spus Achim.

Potrivit site-ului CSM Oradea, Nikola Markovic a totalizat 16 puncte, Sean Barnette a terminat cu 16 puncte, iar Cătălin Baciu a avut 10 puncte pentru CSM CSU Oradea. În replică, Xavier Pollard a reușit 23 puncte, iar Juwann James a terminat cu 18 puncte, 6 recuperări.

În urma acestui rezultat, CSM CSU Oradea a avut 4-2 la general și s-a clasat pe locul al 2-lea în Grupa D din FIBA Europe Cup.

Echipa orădeană este calificată în faza următoare a FIBA Europe Cup. Formația orădeană va mai juca alte șase meciuri în această competiție.

În următoarea partidă, CSM CSU Oradea va întâlni, pe 2 decembrie, de la ora 19, tot la Arena Antonio Alexe, formaţia Steaua Bucureşti. Partida va conta pentru Liga Naţională, de această dată.

Vezi mai jos galerie de la meci! Foto: Szilagyi Lorand

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *