Urmareste-ne pe

Actualitate

Bihorul, raiul pedofililor: Copii cu vârste între 3 şi 15 ani, abuzaţi sexual chiar de cei care ar trebui să îi aibă în grijă

Publicat

pe

Bihorul a ajuns raiul pedofililor şi al obsedaţilor sexuali! O arată trei cazuri recente ajunse sub ochii opiniei publice prin tot atâtea dosare penale: un bătrân a corupt sexual copiii din biserică, un maniac şi-a sedus propria fiică de 13 ani, iar un altul şi-a tras băiatul de „păsărică” şi l-a bătut până când mama, disperată, l-a dus pe micuţul de 5 ani la spital. Oare ce mai poate urma?

Justiţie iertătoare

Iulian Colţa (foto stânga), orădeanul despre care presa a scris că şi-a sedus şi abuzat sexual în repetate rânduri fiica de doar 13 ani, va sta după gratii doar 4 ani, după ce, vinerea trecută, Curtea de Apel Oradea a decis să-i reducă pedeapsa iniţială de 6 ani de închisoare.

Motivul? Orădeanul şi-a recunoscut faptele de la debutul procesului, la Judecătoria Oradea, şi a cerut să fie judecat în procedură simplificată, beneficiind astfel de reducerea cu o treime a limitelor de pedeapsă. În schimb, va trebui să plătească victimei sale daune morale de 30.000 lei şi are interdicţia de a comunica cu fiica sa încă 2 ani după ce iese din puşcărie.

Faptele individului au ieşit la iveală anul trecut, în vară, când fata şi-a înjunghiat bunica şi a fugit de acasă pe motiv că aceasta a oprit-o să-şi vadă tatăl. Părintele, care o părăsise înainte de a se naşte şi care a reapărut brusc în viaţa ei, în 2017, a sedus-o, profitând de naivitatea ei, iar eforturile mamei de a-l pune sub interdicţie nu au dat roade.

Internată într-un centru pentru copii abuzaţi, la cererea mamei, adolescenta a evadat în trei rânduri şi a fugit cu Colţa, Poliţia găsindu-i ascunşi după câteva luni în Hunedoara.

Bihoreanul.ro scrie că bărbatul a fost trimis în judecată şi de DIICOT Oradea, pentru pornografie infantilă, după ce în telefon i-au fost găsite mai multe fotografii cu fiica sa în poziţii sexuale explicite. Individul îşi şi înregistra faptele incestuoase…

Pedofilul din biserică

Miercurea trecută, un orădean de 62 ani a fost arestat pentru 30 de zile de Judecătoria Oradea pentru mai multe abuzuri sexuale comise asupra unor minori, autorul fiind un „credincios” care gravita în jurul unei biserici penticostale locale. Gheorghe Gârdan (foto dreapta) este anchetat pentru 3 acte sexuale şi 5 de corupere sexuală, victime fiind cel puţin doi copii.

Individul se oferea să ajute familiile cu mulţi copii şi să-i supravegheze pe aceştia câtă vreme părinţii erau ocupaţi cu serviciul sau treburile casei. Bătrânul îi ducea pe micuţi la film, la cofetărie, le lua cadouri, apoi îi momea la acte sexuale.

Povestea este cu atât mai macabră cu cât familiile afectate refuză să depună reclamaţii, atât din motive de „gura lumii”, cât şi din cauza cutumei, conform căreia genul acesta de probleme se rezolvă „în familie”.

Și-a băgat copilul în spital

Un alt bărbat din Curtuişeni, Soci Ernő, 40 ani, a fost reţinut pe 10 noiembrie şi apoi arestat pentru 30 de zile, la cererea procurorilor de la Parchetul Marghita, care îl anchetează pentru violenţă în familie în formă continuată, după ce şi-a bătut crunt copilul de doar 5 ani, care a ajuns la Spitalul Municipal din Oradea desfigurat.

Cercetările, începute mediat după sesizarea medicilor, au arătat că bărbatul şi-a agresat în mai multe rânduri copilul, ultima dată vineri, 8 noiembrie, când l-a lovit peste cap, faţă şi corp, iar apoi l-a chinuit trăgându-l de organul genital, atât de rău încât duminică a fost dus de mama sa la spital.

Soci Ernő este cunoscut ca un individ cu apucături violente de către localnici. Drama micuţului nevinovat putea fi, deci, de mult timp prevenită…

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *