Urmareste-ne pe

Actualitate

Cel mai mare număr de bihoreni diagnosticați cu Covid-19: 44 de cazuri noi

Publicat

pe

În ultimele 24 de ore, s-a înregistrat un număr record de noi îmbolnăviri cu virusul Covid-19, în Bihor. Potrivit datelor oferite de Grupul de Comunicare Strategică, există 44 de cazuri noi, iar numărul total al persoanelor cu coronavirus se ridică astfel la 896 în judeţ.

De altfel, au fost efectuate și cele mai multe teste de până acum: 667. În afară de persoanele nou diagnosticate, trei au fost reconfirmate cu Covid-19, în urma retestării.

Surse medicale transmit că între bolnavi se numără şi cadre medicale bihorene întoarse din concediu, precum și mai mulți angajați ai unei firme de pe Calea Borșului.

În prezent la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Municipal sunt internate 70 de persoane (din totalul de 80 de paturi), iar alți 9 infectați cu coronavirus sunt la secția ATI (din 10 paturi disponibile). 67 de pacienţi asimptomatici sau cu forme ușoare ale bolii sunt internați la secția de Pneumologie de pe strada Izvorului (120 de paturi în total).

Un nou record de infectări cu coronavirus s-a înregistrat și la nivel naţional, în ultimele 24 de ore fiind confirmate 1.350 de persoane. De la începutul epidemiei, în România au fost confirmate 49.591 de cazuri.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *