Urmareste-ne pe

Actualitate

Gest impresionant al unei fetițe din Oradea, bolnave de Covid: S-a internat ca să-și protejeze mama bolnavă de cancer

Publicat

pe

sursa foto: eBihoreanul.ro

Gest impresionant al unei fetițe în vârstă de 12 ani din Oradea. Diagnosticată cu Covid-19, aceasta a luat de una singură decizia de a se interna în spital, pentru a-și proteja mama, care suferă de o afecțiune oncologică.

Povestea a fost făcută publică de BIHOREANUL, ziar conform căruia totul a început după ce, la mijlocul lunii iulie, Ariana și mama ei s-au întâlnit cu niște prieteni de familie, pe o terasă. Fetița cu care s-a jucat Ariana a fost diagnosticată cu Covid-19 după numai o zi.

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică le-au cerut atât mamei, cât și fetiței să facă testul. Doar fetița a avut însă rezultat pozitiv.

Orfană de tată încă de dinainte să se fi născut – soțul femeii a decedat într-un accident – Ariana a luat decizia singură și împotriva dorinței mamei sale să se interneze.

„S-a trezit pe la ora 10, mai târziu decât de obicei, şi când m-a văzut plânsă şi-a dat seama că şi al doilea rezultat a ieşit rău. Mi-a spus hotărâtă că vrea să o sun pe doamna doctor, că vrea să se interneze. I-am răspuns că eu nu vreau, dar pur şi simplu s-a dus în cameră, şi-a făcut singură bagajul şi apoi mi-a cerut să sun la Salvare, s-o ducă la spital”, a povestit femeia pentru BIHOREANUL.

Ariana este internată din 18 iulie și vorbește zilnic cu mama ei la telefon. Manifestă simptome ușoare de boală, dar, după cum afirmă medicul care o tratează, este curajoasă și optimistă privind starea sa.

„Este un pacient conştiincios, cu un comportament de felicitat. De felicitat este şi cea care a crescut-o astfel”, a declarat dr. Adriana Codreanu, conform sursei citate.

Citiți pe larg povestea în articolul „Dragoste de fiică: O fetiţă de 12 ani din Oradea, infectată cu Covid, s-a internat în spital pentru a-și proteja mama bolnavă”

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *