Urmareste-ne pe

Actualitate

CJ Bihor a desemnat constructorul pentru Lotul 2 al Inelului Rutier Metropolitan. Vezi cine e!

Publicat

pe

Consiliul Județean Bihor anunță că a fost desemnat câștigătorul pentru Lotul 2 al Inelului Metropolitan.

„Constructorul cu cea mai bună ofertă este firma SC PORR CONSTRUCT SA. Valoarea ofertei câștigătoare este 81.688.374,45 lei, fără TVA”, se arată într-un comunicat transmis presei luni.

Informarea amintește că Inelul rutier metropolitan va avea o lungime de 17 kilometri și va fi prevăzut cu o bandă pe fiecare sens de circulație.

Execuția lucrărilor va fi realizată pe două loturi.

Primul tronson are o lungime de 9 kilometri și este cuprins între Nojorid și viaductul care va fi construit peste DN76, la ieșirea din Băile Felix.

Cel de-al doilea sector de drum, de 8 kilometri, pornește de la acest viaduct și ajunge în Oșorhei, ocolind localitățile Băile 1 Mai și Cheriu.

„În cadrul licitației postate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, pentru Lotul 1 au fost depuse 7 oferte, iar pentru Lotul 2, 6 oferte. Procedura de atribuire pentru Lotul 1 se află în etapa de evaluare financiară, urmând desemnarea unui constructor”, se mai arată în comunicatul CJ.

Informarea mai amintește că Inelul Metropolitan va fi finanțat prin Programul Național „Anghel Saligny”, din alocările pentru Municipiul Oradea și Consiliul Județean Bihor.

„Contribuția guvernamentală va reprezenta 80% din valoarea totală a investiției, iar 20% reprezintă contribuția Consiliului Județean Bihor și a Primăriei Oradea”, mai specifică informarea.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *