Urmareste-ne pe

Actualitate

Coronavirus în Bihor: trei persoane sau vindecat de noul virus, alte șase s-au infectat

Publicat

pe

(Sursa foto: Thehill.com)

Bilanțul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus în Bihoro a ajuns sâmbătă dimineață la 380, în timp ce numărul vindecărilor a crescut la 31 de persoane.

În prezent, în Spitalul Municipal din Oradea sunt îngrijite 162 de persoane care au Covid-19. Ceilalți pacienți, care fie sunt asimptomatici fie nu necesită internare, se află în centre de carantină din apropierea orașului.

Numărul deceselor a rămas neschimbat din ziua precedentă, și anume 8.

În schimb, purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Bihor, Dorel Țîrț, a anunțat că încă trei bihoreni s-au vindecat de Covid-19, numărul total fiind acum de 31 de persoane.

Potrivit DSP Bihor, numărul persoanelor aflate în centrele de carantină este în scădere, sâmbătă dimineață fiind 1.175 de bihoreni în caratină, cu 26 mai puțini decât în ziua precedentă.

„Jandarmii bihoreni au asigurat măsuri de pază şi protecţie la nivelul a 5 centre de carantină active şi a unei comunităţi de etnie romă”, mai arată DSP Bihor, cea din urmă precizare referindu-se la o comunitate de circa 500 de minoritari din Vadu Crișului care au refuzat să li se recolteze probe biologice pentru testarea comunitară.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *