Urmareste-ne pe

Actualitate

Covid-19 în Bihor: în ultimele 24 de ore, un bihorean a murit, iar un altul a fost infectat

Publicat

pe

(Sursa foto: Oradea.ro)

După ce o lună de zile, în Bihor, nu a fost înregistrat nici un deces provocat de coronavirus, luni, un bărbat infectat cu Covid, dar care suferea și de alte afecțiuni, a murit. În aceeași zi a mai fost înregistrată și o nouă îmbolnăvire.

Potrivit unor surse medicale, bărbatul care a decedat duminică avea 80 de ani și a fost internat la secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Municipal din Oradea.

Numărul deceselor de Covid-19 a ajuns la 23, precedentul fiind înregistrat în data de 30 mai.

Tot în ultimele 24 de ore, surse medico-sanitare au transmis că un alt bihorean a fost depistat cu noul coronavirus. Bilanțul îmbolnăvirilor a ajuns astfel la 672, dintre care 625 de persoane s-au vindecat până în prezent.

La Spitalul Municipal din Oradea mai sunt internați 44 de pacienți, dintre care 24 fiind cazuri active. Pentru că numărul bolnavilor a ajuns atât de mic, angajații spitalului au început de sâmbătă să dezinfecteze și să curețe secțiile pentru ca unitatea să poată fi redeschisă pentru bolnavi cronici, fără coronavirus.

Luni, pacienții cu Covid-19 vor fi mutați în vechea locaţie a secţiei de Boli Infecţioase din cadrul Staţionarului II, pe strada Republicii, cu excepția celor care se află la secția ATI.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *