Urmareste-ne pe

Sport

CSM Oradea are un nou membru: Kristijan Krajina va fi pivotul echipei de baschet

Publicat

pe

(Sursa foto: Clubul CSM Oradea)

Echipa de baschet CSM CSU Oradea are de joi un nou membru în echipă. Este vorba despre croatul Kristijan Krajina, care va juca pe postul de pivot.

Potrivit site-ului clubului orădean, acesta a absolvit liceul și facultatea în Statele Unite ale Americii, acolo unde a și învățat să joace baschet.

În vârstă de 29 de ani, croatul a jucat la VEF Riga, o formație angrenată în Liga Letonă-Estoniană. Statistic, mai scrie site-ul, acesta a avut procentaje de 66% la aruncările din acțiune și 70% la linia de pedeapsă.

Jucătorul a evoluat cu echipa din Riga și în Basketball Champions League și a terminat campania continentală cu procentaje de 52% la aruncările din acțiune și 56% la libere.

În vara anului 2019 s-a transferat la VEF Riga. El și-a reziliat recent angajamentul cu formația baltică și a semnat un contract cu echipa orădeană valabil până la finalul sezonului competițional.

Krajina completează efectivul de pivoți, alăturându-se lui Dragan Zekovic, Arturas Valeika, Cătălin Baciu și Nikola Markovic.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *