Urmareste-ne pe

Actualitate

Incidente la alegeri: Unor membri din secții de votare din Bihor li s-a făcut rău

Publicat

pe

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, comisar-şef de poliţie Monica Dajbog, a prezentat, duminică, la ora 13, incidentele consemnate în prima parte a zilei în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Potrivit acesteia, la secţia 212 din Valea lui Mihai, judeţul Bihor, unui reprezentant din partea PSD, care este diabetic, i s-a făcut rău. La caz a fost solicitat să intervină un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, care i-a acordat primul ajutor și l-a transportat la Spitalul din Marghita.

Un alt incident consemnat în Bihor a fost duminică dimineață, la Sârbeşti. Un bărbat, tot reprezentant al PSD, în secţia 445 din satul Sârbeşti, comuna Lunca, a primit asistenţă medicală, fiindcă nu se simţea bine. Conform reprezentanților BEJ Bihor, bărbatului i s-a făcut o perfuzie şi s-a întors în secţie.

În județul Bihor sunt aşteptaţi, duminică, la urne 501.386 cetăţeni cu drept de vot înscrişi pe listele permanente, în 653 secţii de votare.

În primul tur, în Bihor au votat 242.649 persoane, adică 48,40% din total, când candidatul PNL, actualul preşedinte în exerciţiu, Klaus Iohannis, a obținut 36,03% din sufragiile valabil exprimate (86.148 voturi), iar candidata PSD, Viorica Dăncilă, a înregistrat un scor de 18,59% (44.460 voturi).

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *