Urmareste-ne pe

Oradea

„O floare pentru Oradea”, campania prin care cetățenii sunt chemați să contribuie la înfrumusețarea orașului de pe Criș

Publicat

pe

sursa foto: Facebook Fundația Comunitară

Oradea se transformă într-un oraş al florilor. Fundația Comunitară lansează campania  „O floare pentru Oradea”, prin care locuitorii sunt invitaţi să contribuie, prin donaţii, la realizarea unor mozaicuri florale uriaşe în Parcul Libertăţii, dar şi în altele din municipiu.

„Un mozaic uriaș din flori în Parcul Libertății! Am fi foarte bucuroși dacă l-am putea crea cu ajutorul tău. Și la fel de fericiți am fi, dacă, tot datorită ție, am putea strânge resursele de care Fundația Comunitară Oradea are nevoie pentru a-și continua activitatea”, anunță reprezentanții Fundației Comunitare Oradea.

Începând cu toamna anului trecut, Fundația Comunitară Oradea a început acțiunile de  igienizare și amenajare peisagistică a parcului, pe care l-a transformat într-o grădină a inițiativelor civice. Până acum, au avut loc peste 70 de acțiuni de voluntariat, au fost plantate peste 8.000 de flori şi au fost organizate peste 50 de ateliere, evenimente și activități pentru orădeni. Toate acestea au fost posibile cu sprijinul a 62 de voluntari şi cu implicarea financiară a Lidl România.

„Ne-ar plăcea să continuăm acțiunile din Parcul Libertății şi chiar să le extindem. Adresăm tuturor orădenilor invitaţia de a ni se alătura în demersul nostru de a transforma Oradea într-un oraș al florilor. Ce ne-ar plăcea să facem? Simplu: mozaicuri uriașe din flori, mai întâi în Parcul Libertății! Şi am fi super bucuroși dacă le-am putea crea împreună, om cu om, floare cu floare. Și, tot datorită implicării orădenilor, am fi fericiți dacă am putea strânge resursele de care Fundația  are nevoie pentru a-și continua activitatea”, mai transmit reprezentanții FCO.

Informații suplimentare despre acest proiect se pot afla accesând adresa de internet www.fundatiacomunitaraoradea.ro/floare.

 

 

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *