Urmareste-ne pe

Actualitate

Scandal la vârful PNL! Bolojan: „Nu mă faceți pesedist, că nu pot!”, Blaga: „Am ajuns ospătarii PSD”

Publicat

pe

Sursa foto: eBihoreanul.ro

Tensiuni și scandal în PNL, tandemul format între președintele partidului, Nicolae Ciucă, și secretarul general Lucian Bode confruntându-se cu critici dure din partea unor reprezentanți din teritoriu, între care și bihorenii Vasile Blaga și Ilie Bolojan.

Într-o întâlnire avută miercuri seară la Vila Lac din București între Ciucă și Bode cu lideri regionali influenți, premergătoare unei ședințe a Biroului Politic Național programată joi dimineață, cei doi bihoreni au lansat atacuri directe la adresa modului în care este condus partidul, a prestației miniștrilor și a lipsei de rezultate.

„Am făcut alianța ca să facem niște proiecte de reforme. În realitate, nu faceți altceva decât să administrați o țară, dar fără să veniți cu reforme. Mă puteți face orice, dar nu mă faceți pesedist, că nu pot”, ar fi spus Bolojan, conform unor surse citate de Libertatea.

De asemenea, europarlamentarul Vasile Blaga, unul dintre cei mai respectați oameni din partid, a arătat că în partid este „organizare zero”, dar și că PNL s-a aliniat politicilor PSD.

„Suntem ospătarii PSD la guvernare”, ar fi precizat el, conform adevarul.ro. 

Citiți mai mult pe eBihoreanul.ro!