Urmareste-ne pe

Actualitate

Stâlpi și copaci, doborâți de furtună în Bihor

Publicat

pe

Administrația Națională de Meteorologie a emis, duminică seară o avertizare de tip cod roșu de furtuni valabilă pentru două localități din județul Bihor.

Este vorba despre localitățile Batăr și Tulca, fenomenele avertizate vizând “averse torențiale, grindină, vijelie, descărcări electrice”.

Alte localități au fost vizate de avertizări de tip cod galben.

„Între orele 20.05 – 21.55, pompierii militari salontani au acționat pentru gestionarea a trei situații de urgență provocate de fenomenele meteorologice periculoase avertizate prin Cod Roșu meteorologic”, a anunțat luni Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana.

Concret, în jurul orei 20.05, echipajele de pompieri ale Detașamentului Salonta au intervenit pentru degajarea a doi stâlpi de telecomunicații căzuți pe carosabil, în Salonta, care blocau circulația autovehiculelor pe un sens de mers al DJ 704.

Între orele 20.30 -21.55, echipajele aceleiași subunități au acționat în municipiul Salonta, pentru înlăturarea unui copac doborât de vântul puternic pe acoperișul unei locuințe situate pe strada Liszt Ferenc, respectiv pentru îndepărtarea unui arbore prăbușit pe carosabil, pe strada Tincii.

„Din fericire, în urma producerii evenimentelor generate de vijelie, nu au existat victime”, arată ISU.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *