Urmareste-ne pe

Educatie

Târgul de Carte Gaudeamus revine la Oradea (VIDEO)

Publicat

pe

Cea mai cunoscută și îndrăgită serie de târguri de carte, Gaudeamus Radio România, revine la Oradea.

Prima ediție cu participarea fizică a expozanților și a publicului, după pandemie, organizată în acest an, va avea loc în Piața Unirii din Oradea. Evenimentul se va desfășura în perioada 7 – 11 iulie și vor fi deschise mai multe pavilioane expoziționale.

Reguli de acces

Târgul va fi deschis zilnic în intervalele orare 9.00 – 14.00 și 17.00 – 21.00, iar accesul publicului va fi permis conform Ordinului comun al Ministerului Culturii și al Ministerului Sănătății.

Potrivit documentului, participarea la evenimentele culturale de acest tip este permisă doar pentru persoanele care sunt „vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore, respectiv adeverință pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.”

Iubitorii de carte care nu au împlinit încă vârsta de 18 ani sunt exceptați de la aceste norme.

Pentru siguranța tuturor celor implicați, în spațiul alocat târgului este necesară respectarea regulilor de prevenție individuală, cum ar fi portul măștii de protecție și dezinfectarea mâinilor la intrare.

Și online

În premieră, cei interesați de ofertele editoriale ale celor aproape 40 de participanți la târg au posibilitatea de a „răsfoi” și virtual volumele prezentate la Gaudeamus Radio România, evenimentul în format fizic fiind dublat de o ediție online, găzduită de www.gaudeamus.ro.

Deschiderea oficială a celei de a șaptea ediții orădene a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România va avea loc miercuri, 7 iulie, la ora 11.00.

Evenimentul este organizat de Radio România, prin echipa Gaudeamus și Radio România Cluj-Napoca, cu sprijinul Asociației pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *