Urmareste-ne pe

Actualitate

Trafic feroviar blocat între Cluj și Oradea: TIR aruncat într-un tren, după ce s-a izbit de o mașină mică (FOTO / VIDEO)

Publicat

pe

foto: Romania24.ro

Mai multe trenuri au rămas blocate, miercuri după amiază, între Oradea și Cluj, în urma unui accident petrecut pe DN 1, în zona localității Bologa.

„În județul Cluj, pe DN 1 Cluj-Napoca – Oradea, în zona localității Bologa, a avut loc o coliziune între un autoturism și un autotren. În urma impactului, autotrenul a ajuns în gabaritul căii ferate, pe magistrala 300, între  stațiile CF Aleșd și Huedin, iar un tren de călători, care circulă pe relația Oradea – Cluj-Napoca, a intrat în coliziune cu autotrenul în cauză”, anunță Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, evenimentul s-a soldat cu rănirea conducătorului autotrenului, acesta fiind conștient.

Circulația feroviară este întreruptă pe magistrala 300, arată polițiștii, estimându-se că traficul va fi reluat în jurul orei 15.45.

Ca urmare a accidentului, CFR a anunțat că patru trenuri sunt blocate.

„Staţionează, la această oră, trenul R 15858 (în zona în care a derapat TIR-rul), IR 15034 oprit temporar în staţia Poeni, IR 1535 oprit temporar în staţia Huedin şi trenul 367-2 va fi oprit temporar în staţia Ciucea. Trenurile sus-menţionate îşi vor continua cursa după retragerea tirului şi eliberarea căii ferate”, au precizat şi reprezentanţii CFR SA.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *