Urmareste-ne pe

Actualitate

Alegeri la Federația Română de Judo: Cozmin Gușă a câștigat încă un mandat

Publicat

pe

Actualul președinte al Federației Române de Judo, Cozmin Gușă, a fost reales, miercuri seară, pentru un nou mandat, de 4 ani, în cadrul Adunării Generale Ordinare şi de Alegeri care a durat peste 7 ore.

Întrunirea s-a desfășurat la Hotelul Piatra Mare din Poiana Braşov și au participat 189 din totalul de 193 membri afiliaţi ai Federaţiei Române de Judo. Numărul de voturi valide a fost de 188.

Potrivit Agerpres, Gușă a fost votat de 118 dintre membrii afiliaţi, în timp ce principalul său contracandidat, George Teşeleanu, a strâns 70 de voturi.

Marian Paul Augustin, cel de-al treilea candidat înscris în cursa prezidenţială, s-a retras înaintea votului în favoarea lui Guşă.

„Nu pot spune că am avut emoţii, dar scorul a fost mai strâns decât mă aşteptam, a contat mult şi părerea lui Marius Vizer. Regret doar agitaţia inutilă a unor colegi/prieteni care ne-a creat nişte mici probleme de imagine. În rest, sper să facem mai multe decât la primul mandat”, a declarat Cozmin Guşă, pentru Agerpres.

După cum se știe, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, Marius Vizer, anunţase că îl susţine la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Judo pe George Teşeleanu.

„Consider că actualele alegeri trebuie să aducă reformă, unitate și schimbare”, a declarat luni Marius Vizer, în cadrul unui interviu pentru BIHOREANUL. „Am văzut realizările enumerate de actualul președinte, din care consider că lipsește una esențială: îndepărtarea FRJ de Federația Internațională”, a mai spus Vizer, cu trimitere către mandatul lui Gușă, aflat la final.

Agerpres mai notează că Gușă, fost parlamentar, se află la al doilea mandat de preşedinte. El a preluat conducerea Federaţiei Române de Judo la 20 februarie 2017, când a câştigat alegerile cu 121 de voturi la 21 în faţa contracandidatului său de atunci, Nicolae Traşcă.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *