Urmareste-ne pe

Actualitate

Președintele Federației Internaționale de Judo, bihoreanul Marius Vizer, vizitat de Vladimir Putin! (FOTO)

Publicat

pe

sursa foto: eBihoreanul.ro

Președintele Federației Române de Judo, bihoreanul Marius Vizer, a fost vizitat, miercuri, la sediul organizației din centrul Budapestei, de preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin.

Potrivit eBihoreanul.ro, care citează un comunicat al IJF, printre temele abordate în cadrul întâlnirii s-au numărat evoluţia şi modernizarea judoului, modul în care acest sport a ajuns să aibă un impact major internaţional, preşedintele rus arătându-se preocupat de schimbările prin care judoul a trecut în ultimii ani şi felicitându-l pe Vizer pentru dinamismul pe care l-a imprimat activităţii sportive.

„Din momentul în care aţi fost ales preşedinte al IJF, au fost foarte multe schimbări pozitive în judo. Schimbările din regulamente şi numeroasele competiţii noi au făcut acest sport mai atractiv. Judoul a început să devină un sport global. Aţi adus judoul la cel mai înalt nivel, creând oportunităţi pentru sportivi. De aceea, în numele tuturor fanilor judoului, doresc să vă mulţumesc pentru munca dumneavoastră”, i-a spus Vladimir Putin preşedintelui IJF.

„Vă mulţumesc, domnule preşedinte, pentru onoarea pe care mi-o faceţi. Realizările sunt rezultatul unei munci de echipă. E o onoare pentru mine să fac parte din această echipă. Şi dumeavoastră aţi contribuit din plin la dezvoltarea judoului şi sunteţi o sursă de inspiraţie pentru milioane de judoka, prin realizările pe care le-aţi strâns în activitatea dumeavoastră”, a răspuns Marius Vizer.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *