Urmareste-ne pe

Actualitate

Trei morți și 59 de cazuri noi de Covid în Bihor, într-o singură zi

Publicat

pe

Un nou record de îmbolnăviri s-a înregistrat miercuri, în Bihor. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 50 de cazuri noi și 3 decese provocate de coronavirus.

Cele 59 de persoane au domiciliul în localitățile Oşorhei, Ţeţchea, Oradea, Salonta, Dobreşti, Ineu, Nojorid, Sântandrei, Răbăgani, Diosig, Săcădat, Vârciorog, Brusturi, Beiuş, Rieni, Pomezeu, Nucet, Drăgeşti, Vaşcău, Câmpani, Bunteşti şi Tăuteu.

Printre bolnavi se numără 15 pacienți ai Spitalului Municipal, câte doi de la spitalele din Beiuș și Aleșd, unul de la spitalul din Salonta, o asistentă de la Boli Infecțioase și o telefonistă de la Spitalul Municipal. De asemenea, au mai fost diagnosticați cu Covid-19 și trei polițiști din Beiuș, unul dintre ei fiind Traian Sabău, șeful Poliției din Beiuș, care au și fost internați.

Potrivit unor surse medico-sanitare, marți s-au efectuat 577 de teste, dintre care 360 la Spitalul Județean și 217 la Spitalul Municipal.

La Spitalul Municipal s-a mai înregistrat un record: trei decese într-o singură zi, toate fiind la secția ATI a spitalului Anti-Covid din Rogerius.

În ultimele 24 de ore au fost declarate vindecate 9 persoane, bilanțul vindecărilor ajungând la 696 de la începutul pandemiei, adică 66,47% din totalul persoanelor diagnosticate până acum.

Miercuri dimineaţă, în Spitalul Municipal din Oradea erau internate 177 de persoane confirmate cu SARS-CoV-2, din care 6 la secția ATI.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *