Urmareste-ne pe

Actualitate

Bilanțul morților cu Covid-19 a ajuns la 13 în Bihor: un tânăr de 30 de ani și alte două persoane sunt ultimele victime

Publicat

pe

(Sursa foto: cnbc.com)

Un tânăr de 30 de ani, o femeie de 47 de ani și un bărbat de 70 de ani și-au pierdut viața duminică, fiind infectați cu virusul Covid-19. Aceștia aveau și alte comorbidități.

Informațiile au fost publicate luni dimineața de Institutul Național de Sănătate Publică.

Potrivit INSP, tânărul de 30 de ani, care a decedat duminică, a fost internat la spitalul Municipal din Oradea în 12 aprilie. În urma testării, a fost confirmat cu noul virus în 14 aprilie, iar după o zi a fost transferat la secția ATI, fiind intubat și ventilat mecanic.

Bărbatul suferea și de obezitate.

Femeia de 47 de ani a fost internată în 16 aprilie la Spitalul „Gavril Curteanu” direct la secția ATI. După aproape două săptămâni starea sa se ameliorase și fusese transferată la Pneumologie.

Însă, pe 2 mai, starea i s-a înrăutățit și a fost transferată din nou, la ATI. Ea suferea și de diabet zaharat tip 2 şi obezitate morbidă.

Cea de-a treia victimă de duminică, un bărbat de 70 de ani, a fost internat în 17 martie la Spitalul din Aleșd. În 2 aprilie a fost confirmat cu Covid-19 și transferat în Oradea. Acesta suferea și de tumoră bronhopulmonară și de o boală pulmonară obstructivă cronică.

Bilanțul deceselor Covid-19 ajunge astfel la 13 în Bihor și la 803 la nivel național.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *