Urmareste-ne pe

Actualitate

O bihoreancă suspectă de Covid-19 a fugit din spitalul în care era internată

Publicat

pe

O bihoreancă cu inițialele M.G.D. a fugit duminică din Spitalul Municipal Oradea, unde se afla internată, prezentând simptome ale noului coronavirus.

Potrivit unor surse, femeia este din localitatea Tășad și a fost prinsă ulterior pe strada Brașovului din Oradea. În prezent este din nou internată în spital.

Conform unui comunicat transmis joi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, suspecta de coronavirus este cercetată acum pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

„În data de 26.04.2020, în jurul orei 18:00, numita M.G.D. a părăsit, fără drept, unitatea spitalicească Gavril Curteanu, din mun. Oradea unde a fost internată din data de 26.04.2020, în jurul orei 01:30, cu simptomatologia noului Covid-19, Corona Virus, după ce, în prealabil, i-a fost adus la cunoştiinţă faptul că nu are dreptul să părăsească secţia în care a fost internată până la stabilirea cu exactitate a patologiei / patologiilor sale, respectiv până în momentul în care vor fi finalizate procedurile de testare în vederea contaminării cu noul Covid 19”, se arată în informare.

Pe numele acesteia s-a deschis acum un dosar penal.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *