Urmareste-ne pe

Sanatate

Crește numărul cazurilor Covid în Bihor: Peste 800 de cazuri active, peste 100 numai în ultima zi!

Publicat

pe

În ultimele 24 de ore 109 bihoreni au fost diagnositcați cu Covid-19, în urma prelucrării a 574 de teste, după cum arată un comunicat transmis miercuri de Direcția pentru Sănătate Publică Bihor și Prefectură.

Practic, 19% dintre testele prelucrate au fost pozitive!

De la începutul pandemiei și până în prezent, numărul bihorenilor diagnosticați cu Covid a ajuns la 21.690. Cel al deceselor se menține la fel ca în ziua precedentă, adică 940.

În secțiile de Terapie intensivă din Spitalul Municipal și Spitalul Pelican, din Oradea, sunt internați 34 de pacienți purtători ai virusului Sars-Cov2, în stare gravă.

Pe de altă parte, de marți dimineață până miercuri dimineață, 1.025 de bihoreni au fost vaccinați contra Covid-19, numărul celor care au primit ambele doze crescând la 17.386.

În ceea ce privește incidența cazurilor de Covid la mia de locuitori, în Bihor aceasta a ajuns la 1,30, iar în Oradea la 2.

În continuare localitățile Sălacea și Valea lui Mihai se află în scenariul roșu, cu peste 3 cazuri la mia de locuitori, în timp ce 18 UAT-uri se află în scenariul galben, adică au o incidență egală sau mai mare de 1,5.

Vezi situația cazurilor în toate UAT-urile din Bihor!

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *