Urmareste-ne pe

Actualitate

Evenimentele private continuă în Bihor, chiar dacă sunt interzise: Polițiștii au întrerupt un botez

Publicat

pe

Fotografie generică, arhivă

Petrecerile continuă în Bihor, chiar dacă sunt interzise în timpul pandemiei de coronavirus. În weekend, polițiștii au întrerupt un botez cu 27 de persoane, organizat într-un restaurant din localitatea Aușeu.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 de Poliție Rurală Borod i-au prins pe petrecăreți sâmbătă, în jurul orei 17. Evenimentul se desfășura într-un spațiu închis, cu 27 de persoane, într-un restaurant din Aușeu, încălcând astfel regula privind interzicerea organizării de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive) în timpul pandemiei.

„În consecință, administratorul societății comerciale respective a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, se arată în comunicat.

Autoritățile mai transmit că verificările vor continua zilnic în județ în vederea limitării îmbolnăvirii cu Covid-19.

Cetățenii care vor să sesizeze cazuri de încălcare a normelor de protecţie sanitară o pot face apelând la linia TelVerde – 0800800165.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *