Urmareste-ne pe

Actualitate

FOTO: Incendiu puternic în Bihor. Anexele unei gospodării din Meziad, mistuite de flăcări

Publicat

pe

Incendiu de proporții, luni seară, în Bihor, la o gospodărie din localitatea Meziad, comuna Remetea.

Evenimentul a fost sesizat prin 112 în jurul orei 23. „Ajunşi la locul intervenţiei, pompierii militari au constatat că  flăcările se manifestau violent la două construcţii auxiliare din cadrul gospodăriei, existând  pericolul propagării acestora la casă, situată la o distanţă de aproximativ cinci metri și având o porțiune de acoperiș comună cu cele două construcții”, arată un comunicat transmis, marți, de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana.

Timp de aproximativ 3 ore și 30 de minute, pompierii au acţionat atât pentru stingerea incendiului cât şi pentru protecţia locuinței aflate în apropierea focarelor de incendiu, reușind să împiedice extinderea flăcărilor la aceasta.

Focul a mistuit acoperișul celor două acareturi afectate, opt tone de fân depozitat în podul șopronului și o remorcă agricolă aflată în interiorul aceleiași construcții.

Cercetările ulterioare au stabilit că focul a pornit de la un scurtcircuit determinat de conductori electrici improvizați.

La intervenție au participat un ofiţer şi 11 subofiţeri din cadrul Secției de Pompieri Beiuș, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, fiind alertat totodată și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Remetea.

Mai mult
Advertisement
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *