Urmareste-ne pe

Actualitate

FOTO / VIDEO: Incendiu puternic la un depozit de mase plastice din Salonta

Publicat

pe

Incendiu de proporții la un depozit de deșeuri de plastic din orașul Salonta. Evenimentul s-a produs joi spre vineri noaptea, pompierii fiind sesizați în jurul orei 3.40. Un fum negru și dens era emanat în zonă, din fericire direcția acestuia nu a fost spre oraș.

“La ora 3.42, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Crișana” a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu de mare amploare la un depozit de mase plastice reciclabile situat în localitatea Salonta, a informat purtătorul de cuvânt al ISU, maior Camelia Roșca.

La sosirea fortelor de intervenție, incendiul se manifesta în curtea depozitului, la o hală construită pe o suprafață de 1.300 mp și generalizat la o altă hală de aproximativ 600 metri pătrați.

Pentru gestionarea evenimentului, la fața locului au fost mobilizați de urgență 30 de pompieri militari cu 8 autospeciale dintre care 7 autospeciale de lucru cu apă și spumă și autospeciala de primă cercetare și evaluare chimică, radiologică și nucleară precum și un echipaj de prim-ajutor.

Din fericire, nu s-au înregistrat persoane rănite.

Cantitatea de deșeuri de plastic cuprinsă de foc a fost foarte mare, astfel că pompierii au intervenit aproape 10 ore pentru stingerea focului care a afectat circa 8.000 de metri pătrați.

Sursa foto video: ISU Crișana!