Urmareste-ne pe

Actualitate

Muncitor rănit, pe acoperișul Spitalului Pelican din Oradea! (FOTO / VIDEO)

Publicat

pe

Un muncitor care lucra joi la reţeaua de fibră optică pe acoperișul Spitalului Pelican, de pe strada Corneliu Coposu din Oradea, a avut nevoie de îngrijiri medicale și de intervenția pompierilor, după ce i s-a făcut rău și a căzut de pe picioare.

Bărbatul a rămas conștient și a sunat singur la 112.

„La ora 11.15, un apelant al numărului unic 112 solicita intervenția echipajelor specializate, precizând faptul că a căzut de la același nivel și că, din cauza durerilor resimțite, nu se poate deplasa, acesta aflându-se pe acoperișul unei clădiri cu trei niveluri”, explică un comunicat transmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana.

Bărbatul a fost evacuat de pe acoperiș cu ajutorul unei autospeciale de intervenție la înălțime.

„Victima a fost asistată de echipajele medicale și coborâtă în siguranță, de pompieri, pe o targă amplasată în nacela autospecialei de lucru la înălțime. Bărbatul, care prezenta suspiciune de fractură bazin, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean”, arată comunicatul ISU.

La fața locului au intervenit un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea, cu o autospecială de lucru la înălțime, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Vezi mai jos imagini de la locul intervenției! (Foto / Video: ISU Crișana)

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *