Urmareste-ne pe

Actualitate

Noul director al Termoficare Oradea este inginerul Călin Ungur

Publicat

pe

Sursa foto: eBihoreanul.ro

Consiliul de Administraţie al Termoficare Oradea a luat act, miercuri, de încetarea contractului de mandat al directorului Stănel Necula, care a demisionat în decembrie 2019, în urma unei condamnări cu suspendare pentru tentativă de fraudă cu fonduri europene.

La propunerea primarului Ilie Bolojan, director este inginerul Călin Ungur (foto), responsabil cu producția de energie electrică a CET. „Domnul inginer Ungur face parte din actuala conducere a societăţii, cunoaşte proiectele în derulare şi va putea asigura interimatul la conducerea societăţii până la organizarea procedurii de selecţie pentru desemnarea unui nou director”, a declarat preşedintele Consiliului de Administrare al Termoficare, Eduard Florea. Ungur a mai gestionat CET-ul orădean, tot într-o perioadă de criză, în urmă cu 7 ani, când a asigurat interimatul în urma demisiei directorului de atunci, Dragoş Gligor.

Inginer de profesie şi fiu al fostului director general, Sorin Ungur, care a condus CET-ul orădean până la pensionarea din 2001, Călin Ungur şi-a început cariera în termoficarea orădeană pornind de jos, ca şef de echipă, pentru a ajunge să coordoneze dispeceratul CET-ului, iar apoi să răspundă de sectorul de producția de energie electrică a societății.

Stănel Necula va rămâne simplu angajat, în cadrul Compartimentului Dezvoltare.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *