Urmareste-ne pe

Administratie

Noul prefect al județului, Dumitru Țiplea, a depus jurământul în fața a 200 de bihoreni (FOTO)

Publicat

pe

Noul prefect al județului Bihor, Dumitru Țiplea, a depus jurământul de instaurare în funcție, joi, în prezența ministrului Fondurilor Europene, orădeanul Marcel Boloș, dar și a altor colegi de breaslă.

În fața a peste 200 de persoane, de la funcționari ai Prefecturii, directori de instituții, reprezentanți ai PSD, UDMR, PNL, deputați, senatori și consilieri și primari de comune, Țiplea a depus jurământul. „Eu, Dumitru Ţiplea, depun următorul jurământ de credinţă: Jur să respect Constituţia şi legile ţării şi să fac cu bună-credinţă tot ceea ce stă în puterea şi priceperea mea pentru binele locuitorilor judeţului Bihor. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”, a spus proaspătul oficial.

Alături de el, la prezidiu s-a aflat subprefectul Iulius Delorean, fostul prefect Ioan Mihaiu și ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș. Aproape de ei, în sală, se aflau și edilul orașului, Ilie Bolojan așezat lângă cei doi viceprimari Florin Birta și Mircea Mălan.

Primul discurs a fost cel al ministrului, care i-a urat „să-l ducă la bun sfârșit cu chibzuinţă și echilibru, pentru a asigura servicii publice de calitate”. Și predecesorul său, Ioan Mihaiu a fost la fel de binevoitor în urări.

I-a recomandat „să continue proiectele începute”, „să deblocheze proiectele blocate”, cum ar fi cel pentru construirea tronsonului bihorean al Autostrăzii Transilvania, dar şi „să promoveze obiective noi”.

„În exercitarea mandatului sper într-o bună colaborare cu Primăria Municipiului Oradea şi cu Consiliul Judeţean Bihor. Cu toţii suntem conştienţi de importanţa readucerii zborurilor internaţionale pe Aeroportul din Oradea. Cred, de asemenea, că o atenţie deosebită trebuie acordată Universităţii din Oradea, pentru a-i ridica nivelul de credibilitate şi de performanţă, ceea ce va aduce o dezvoltare judeţeană durabilă”, a mai spus Țiplea, la final, după care au urmat felicitările din partea tuturor celor prezenți, dar și o sesiune de fotografii cu cei apropiați.

Vezi galeria foto realizată de Szilagyi Lorand!

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *