Urmareste-ne pe

Administratie

Oradea „subacvatică”: Balenă, crocodili și monstrul din Loch Ness, într-o intersecție din oraș (FOTO)

Publicat

pe

Orădenii s-au obişnuit deja cu ideea că unele străzi ale municipiului se inundă la fiecare furtună puternică, aşa că au trecut la caterincă. După ploaia puternică de miercurea trecută, reţeaua de socializare Facebook s-a umplut de fotografii în care se observă cât de greu au putut circula maşinile în Oradea.

O singură fotografie, surprinsă de la balconul unui apartament situat în „tradiţional inundata” intersecţie cu Louis Pasteur, din faţa magazinului Crişul, a atras mii de reacţii, devenind susa de inspiraţie a internauţilor.

Orădenii au făcut haz de necaz, editând şi „lipind” pe fotografie crocodili, o gondolă şi chiar pe celebrul monstru din Loch Ness.

Cele mai populare şi distribuite în spaţiul virtual a fost, însă, fotografia în care o balenă îşi scoate capul din „râul” Pasteur, precum şi cea în care apare un submarin uriaş, printre autobuze şi maşini.

Artiştii de ocazie merită felicitări. Rămâne de făzut ce vor mai pregăti aceştia la următoarea rupere de nori. Căci cu siguranţă, şi atunci, sistemul de canalizare pluvială îşi va dovedi din nou „eficienţa”…

  • Sursa foto: Facebook - grupul Oradea suntem noi

  • Sursa foto: Facebook - Tomi Borza

  • Sursa foto: Facbeook - grupul Oradea

  • Sursa foto: Facebook - Tomi Borza

  • Sursa foto: Facebook - Tomi Borza

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *