Urmareste-ne pe

Actualitate

Piețele agroalimentare din Oradea nu se închid

Publicat

pe

Piețele agroalimentare din Oradea vor funcționa în regim obișnuit, potrivit unui anunț dat de Administrația domeniului Public din Bihor.

Acestea sunt piețele Cetate, Rogerius, Nufărul și Decebal.

„Consider că oamenii au nevoie în această perioadă de fructe și legume proaspete, multe de producție autohtonă, cu atât mai mult cu cât există posibilitatea să rămânem fără astfel de produse din import”, a spus Liviu Andrica, directorul Administrației Domeniului Public Oradea.

Tot în informare se transmite că în incinta piețelor vor fi aplicate măsuri de prevenție cum ar fi asigurarea dezinfecției și a curățeniei, dotarea spațiilor cu soluții, curățarea suprafețelor și lipirea unor afișe cu tot ceea ce ține de limitarea răspândirii COVID-19.

Singura piață din Oradea a cărei activitate a fost suspendată luni de ADP Oradea a fost „Piața 100” cunoscută ca „Ocska”, pentru că aceasta funcționa asemenea unui târg. Organizarea acestor târguri a fost interzisă printr-o decizie a CNSSU, luată sâmbătă şi anunţată duminică de ministerul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *