Urmareste-ne pe

Actualitate

Trei mașini incendiate într-o singură zi, în Oradea: Două scurtcircuite și o mână criminală

Publicat

pe

Luni a fost o zi cu ghinion pentru proprietarii a trei mașini care au fost cuprinse de flăcări în Oradea.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana a anunțat, marți, că echipajele de pompieri militari au intervenit pentru stingerea a trei incendii produse în municipiul Oradea, la două autoturisme și o autoutilitară.

Primul incendiu a fost sesizat prin 112 în jurul orei 00.23, pe Strada Ecaterina Varga, la un autoturism. „În urma evenimentului, provocat cel mai probabil în mod intenționat, au ars pragurile laterale ale mașinii, aripa stângă și față, anvelopele din față și compartimentul motor în proporție de cca. 60%”, arată comunicatul ISU.

Celelate două incendii au avut drept cauză probabilă scurtcircuite electrice. La ora 10.23, pompierii au fost chemați pe strada Ceyrat, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară. Flăcările, stinse în aproximativ 7 minute de la primirea apelului, au afectat doar izolația cablurilor electrice și cureaua de la alternator, arată ISU.

O oră mai târziu, respectiv la 11.46, un autoturism de pe strada Poieniței din Oradea a fost cuprins de flăcări, tot din aceeași cauză. Incendiul a fost stins cu operativitate, pagubele fiind limitate la materiale plastice din compartimentul motor, explică documentul ISU.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *