Urmareste-ne pe

Actualitate

Bilanțul bolnavilor cu Covid-19 a crescut cu cinci persoane în Bihor

Publicat

pe

(Sursa foto: Dw.com)

Numărul persoanelor infectate cu noul virus s-a ridicat marți la 517, după ce în ultimele 24 de ore au fost diagnosticate încă cinci persoane cu Covid-19.

Patru din cele cinci sunt cadrele medicale infectate în misiunea umanitară din Republica Moldova. Este vorba despre trei medici UPU-SMURD Bihor și un pompier al ISU Crișana. Potrivit unor surse medicale, aceștia sunt asimptomatici.

În același interval de timp, alte șase persoane s-au vindecat de noul coronavirus, dintr-un total de 418.

„S-au vindecat 82,28% din persoanele diagnosticate COVID-19 în județul Bihor”, se arată într-un comunicat transmis de prefectul județului, Dumitru Țiplea.

Tot marți, numărul persoanelor internate în Spitalul Municipal din Oradea, unde sunt tratați bolnavii și suspecții de Covid, a crescut la 6.

Din fericire, în ultimele 24 de ore nu s-a mai înregistrat nici un deces cauzat de coronavirus. Bilanțul rămâne, astfel, la 19.

În acelaşi comunicat de presă se precizează că „Prefectul județului Bihor, Dumitru Țiplea, face un apel către bihoreni să respecte normele de igienă și distanțare socială impuse de starea de alertă. Reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus este singura cale de a ține sub control răspândirea epidemiei”.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *