Urmareste-ne pe

Actualitate

Luminițele de Crăciun se aprind în Oradea vineri

Publicat

pe

Vin sărbătorile, vin! Vineri, la ora 18, orădenii sunt invitați în Piața Unirii, unde, lângă bradul de Crăciun, va fi pornit iluminatul de sărbători. Gestul va marca și deschiderea Târgului de Crăciun 2019.

Potrivit unui comunicat al Primăriei, luminile se vor aprinde în toată zona centrală, începând cu Piaţa Unirii, clădirea Primăriei Oradea, Podul Sf. Ladislau, Piața Ferdinand și strada Republicii, urmând ca apoi decorul luminos de sărbători să poată fi admirat în tot orașul.

„Iluminatul de sărbători va fi realizat pe toate bulevardele din municipiu, la toate intrările și ieșirile din oraș, pe principalele artere de circulație, pe poduri, în parcuri, dar și în piețe. Oradea va fi împodobită și în acest an cu 14 km de ghirlande și peste 300 medalioane și figurine luminoase amplasate pe stâlpi, plase luminoase, tuneluri şi fântâni de lumini. Acestea au diferite forme: de brăduți, fulgi de nea, steluțe, reni, arcade luminoase”, arată informarea municipalității.

Tot vineri, de la ora 20, concertul de deschidere a Târgului de Crăciun va fi oferit de Jazzapella, „o trupă versatilă cu un stil unic, care combină ritmurile de jazz cu muzica pop”.

Tot în acest prim weekend al Târgului de Crăciun vor avea loc concerte live susținute sâmbătă, 30 noiembrie, de Nicoleta Nucă, tot de la ora 20, iar duminică orădenii îi vor putea asculta pe cei de la Gospel Touch Choir (S.U.A.), o trupă care vine la Târgul de Crăciun tocmai din New York, pentru a încânta cu un concert de gospel de excepție.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *